Shadow

Biblioteca la firul ierbii” – Proiect dedicat copiilor care îşi petrec vacanţa de vară în Capitală

Proiectul „Biblioteca la firul ierbii”, dedicat copiilor care îşi petrec vacanţa de vară în Capitală, va fi organizat de Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) pe 29 iulie în Parcul Drumul Taberei din Capitală şi pe 12 şi 19 august în Parcul Lumea Copiilor, în intervalul orar 17,00 – 20,00, informează un comunicat.

Participarea la toate activităţile din cadrul BMB „la firul ierbii” este gratuită, iar copiii vor avea posibilitatea de a-şi face şi un permis de bibliotecă.

Proiectul reuneşte o serie de evenimente cultural-educative, care au ca scop încurajarea creativităţii şi dezvoltarea imaginaţiei, prin intermediul cărora copiii să descopere lumea minunată a cărţilor şi a bibliotecii.

Copiii vor putea participa la jocuri, ghicitori, ateliere de lectură şi de creativitate, ateliere de robotică şi vor putea cunoaşte şi personajele creative ale Teatrului de Păpuşi „Licurici”.

Atelierele de creaţie şi lectură vor pune accent pe dezvoltarea personalităţii copiilor, permiţându-le, în acelaşi timp, să intre în lumea inedită a personajelor favorite, precizează comunicatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *