Shadow

Mama Omida a ajutat-o pe Elena Ceaușescu. Cea mai cunoscută vrăjitoare din România

Puțini români mai știu cu adevărat cine a fost Mama Omida, cea mai cunoscută vrăjitoare din România. Multe persoane importante din țară i-au cerut ajutorul, inclusiv Elena Ceaușescu.

Numele adevărat al Mamei Omida a fost Maria Motoi. Aceasta s-a născut în plin Război Mondial, în anul 1940, în localitatea Rușețu, situată la 50 de kilometri de Buzău. Ea făcea parte dintr-o familie de romi argintari, alături de care a luat drumul Bucureștilor. Aceștia s-au stabilit în cartierul Vatra Nouă.

Mama Omida a început încă din copilărie să ghicească în palmă și a fost învățată de mama sa secretele vrăjitoriei. Se spune că aceasta îi hipnotiza pe cei care îi treceau pragul cu ochii săi verzi.

Mulți politicieni au mers la celebra vrăjitoare

Mama Omida a ajutat mulți politicieni, artiști, balerini sau oameni din armată. Printre clientele ei s-a numărat și Doina Badea, o femeie frumoasă ce credea despre sine că are cununiile legate. Aceasta a dus-o și pe Elena Ceaușescu la Mama Omida. Soția fostului președinte voia să afle ce destin va avea Nicolae Ceaușescu și dacă o iubește cu adevărat.

„Mama i-a spus Elenei Ceauşescu că va muri tragic, la zi mare, de sărbătoare, cu vreo 3 luni înainte de sfârşitul lor, iar de atunci ei au renunţat la serviciile ei, rămânând doar cu vrăjitoarea Svetlana din Rusia”, fiica Mamei Omida.

Mama Omida, moștenire de la mama sa

Se mai spune că Mama Omida moștenise de la mama ei un pachet de cărți de care nu s-a despărțit întreaga viață. Acestea aveau o vechime de peste 100 de ani. Persoanele care au cunoscut-o pe vrăjitoare au mai povestit că aceasta a avut patru băieți și o fată, Rodica Gheorghe, care se declara unica urmasa a Mamei sale. Mama Omida a murit în februarie 1995, la vârsta de 55 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *