Shadow

Indragostelile Pe Internet Au Și Ele Farmecul Și Amuzament

Desi planeta e din ce in ce mai inghesuita, oamenii au din ce in ce mai multe relatii sentimentale de la distanta. Nu se stie prin ce miscare, ca-ntr-o masina de spalat, ajungem sa ne amestecam in asemenea hal, incat sa ne gasim sufletul (ne)pereche la capatul lumii. Tehnologia si retelele de socializare sa ne iubim nebuneste de la 15.000 de km. Mi s-a intamplat si mie, li s-a intamplat – si continua sa li se intample – multora in jurul meu.

Cum-necum, pe forumuri, messenger-uri, Facebook-uri, Twitter-uri, site-urile declarat amorezoase – lumea tresare cand vede cate-un posibil partener compatibil. Mai scapa el cate-un „vre-o” sau „vei fii” amorul dezlantuit si, din clipa aia, traiesti doar ca sa vezi Inbox-ul strafulgerat de mesajele adorate.

Desi exista o cazuistica destul de trista a dezumflarilor din momentul intalnirilor concrete, lumea continua sa iubeasca prin tastatura si mouse. Si cand spun „iubire”

sublime, pasiunile care-ti inmoaie genunchii si ti-i uita asa, care te motiveaza, te aprind, te invie, te fac mai destept si mai lucios.

stiu si oameni care si-au gasit jumatatile pe Internet, . Internet sunt numai lichele si obsedati – cred ca asa le-a spus mamica lor, care probabil si acum mai crede ca reteaua asta e un fel de bordel ambulant. Nu sunt adept vietii blegi, ticsita de plicticosenii si indatoriri, deci orice zvacnet de romantism

Intr-o relatie normala, trec uneori luni de zile pana cand doi oameni isi spun unul altuia „te iubesc”. Vorba asta le iese greu din gatlej, banii in cont PIN-urile sa-ti recunoasca sentimental. Dar prin mesageria electronica, declaratiile de iubire survin in cateva zile, Partea compensatorie la o adica, dupa consumarea febrila si aratare țătelor al trupului frumos sau a pisici multasteptatei intalniri, si vestile proaste gen „m-am razgandit, nu te iubesc” se trimit tot pe e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *