Shadow

Jandarmeria RECRUTEAZĂ! Se caută 700 de recruţi pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi

n perioada 21 octombrie – 4 noiembrie, tinerii care doresc să îmbrace uniforma militară se pot înscrie la una dintre instituţiile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, sesiunea de admitere octombrie-decembrie 2023, a anunţat biroul de informare al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Alexandru Vaida Voevod” Cluj. 

Cererile de înscriere se depun exclusiv online până în data de 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 17 noiembrie 2022, de luni pana vineri, în intervalul orar 09.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, strada Năvodari nr. 15, Cluj-Napoca.

·  350 locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani  (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi);

·  350 locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi).

Susținerea probei eliminatorii de evaluare a performanței fizice la sediul Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *