Shadow

Nu mișcă nimeni la el. Nici femeia de serviciu”. Dezvăluiri despre „neamțul” Dorinel Munteanu

Bănel Nicoliță a făcut dezvăluiri despre “neamțul” Dorinel Munteanu. Fostul stelist a vorbit despre perioada în care a fost antrenat de tehnicianul Oțelului Galați.

Oțelul Galați a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în deplasare pe Arena Națională, după care a remizat cu Dinamo și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. În urma acestor rezultate, Bănel Nicoliță a făcut câteva dezvăluiri despre “neamțul” Dorinel Munteanu și despre stilul său ca antrenor. Fostul stelist a povestit câteva momente din perioada în care a fost antrenat de tehnicianul Oțelului.

Multe antrenamente, dar 60-70 de minute la intensitate maximă. Te mai păcălea cu mingea. Un antrenor foarte bun și mă bucur că am avut onoarea să joc cu el și să îmi fie și antrenor. Și la echipa națională am jucat cu el.

E mult fizic și multă disciplină. Nu mișca nimeni de la maseur până la femeia de serviciu, nimeni. Orice tot se întâmpla afla în secunda 1, avea oamenii lui și în a doua secundă ne chema la el. Nu am văzut în viața mea un antrenor care să aibă așa disciplină. Mi-a plăcut foarte mult. Antrenamente foarte frumoase”, a povestit Bănel Nicoliță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *