Shadow

România Va fi Asurzită De Schelălăitul Rugător al Politicienilor.

Din clipa asta și pînă cînd se va auzi iar guițatul porcilor, în decembrie 2024, România va fi asurzită de schelălăitul rugător al politicienilor. Zi și noapte, un val de cerșetorie va inunda străzile, undele radio, Internetul și televiziunile. și fără pic de rușine, zece mii de șarlatani se vor ruga de zece milioane de naivi să îi voteze.

Cei mai mulți dintre ei sînt loazele supreme, infractorii gimnaziali, maratoniștii liceului, studenții fabricilor de diplome, ucigașii lui „s-au“, violatorii Mamei lui

Coșbuc, Sînt rebuturile sistemului de educație, colegii care n-au fost văzuți niciodată cu mîna pe sus, care au stat mereu în fundul clasei și au rîs prostește, au cotcodăcit întrerupînd ora și au pus mustăți cu pixul unor domnitori despre care azi nu pot spune nimic.

Ei aspiră la îmbogățire nu doar prin jaf material, ci și prin jaf intelectual, așa că se împodobesc cu titluri contrafăcute într-un delir colectiv și obraznic. Sînt plini de doctorate cum erau caprele Irinucăi pline de rîie.

alegători sînt convocați să îmbogățească o mică turmă de hoți al căror aport la cauza națională e aproape zero, a căror muncă se reduce la shopping și huzur, ale căror rezultate, sînt nule. Ca întotdeauna, pe liste se va îngrămădi : de la securiști la țațe, de la bețivi notorii la penali, de la popi acoperiți la plagiatori, amante și măscărici.

Milogeala va crește pe măsură ce va trece vara, la mijlocul toamnei. Alegătorii vor primi în față un jet de minciuni, intens ca voma unui bețiv

cerșetoria politică va atinge oroarea și desfrîul, populația și națiunea cu o forță pornografică. Vin patru valuri de milogeală, iar loazele, corigenții, chiulăii, impostorii se vor jura pe ce au mai scump, așa cum se jură bombardierii Și nu se vor sfii plînsul și mucii celei mai jegoase prefăcătorii, căci la sfîrșitul anului răsplata va fi nu doar paradisul terestru, ci și lunga lui dăinuire: patru ani pentru unii, zece ani pentru alții. Ani pe care România poate să-i declare, azi mai mult ca niciodată, definitiv pierduți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *