Shadow

FABULOS! BĂNEL NICOLIŢĂ, REVENIRE ÎN FOTBAL LA 39 DE ANI: ”VOR SĂ PROMOVEZE”

Bănel Nicoliţă revine pe terenul de fotbal după ce a semnat cu CS Amara, alături de care va lupta pentru promovarea în Liga 3. 

Fostul jucător al ”roş-albaştrilor” a oferit primele declaraţii de la semnarea contractului. Astfel, Nicoliţă a declarat că îşi doreşte să mai aducă doi jucători, printre care şi fratele său.


”Vor să promoveze”

”M-a sunat Dragoş Buzatu de la Victory Cup şi m-a rugat, ‘băi Bănele, nu vrei să mergi să joci pentru Amara?’. Pentru tine şi că îi cunosc pe băieţi, pentru că am avut un amical cu ei acum doi ani de zile, merg. Sunt în Liga 4, vor să promoveze, au intrat în play-off, sunt 8 echipe şi sunt la 6 puncte de primul loc.

Încerc să aduc încă 2 jucători, inclusiv pe fratele meu, pe Stelică. Vrem să facem o trupă serioasă şi o echipă care să poată să se bată la promovare şi să câştige şi barajul, trebuie să te pregăteşti şi pentru baraj, nu numai să câştigi campionatul.

Barajul va fi cu Ilfov, nu mi-e frică. Feteşti are 6 puncte diferenţă de locul 2, trebuie să mergem acolo puternic, să batem tur-retur şi ei să mai piardă un meci, iar noi să le câştigăm pe toate”, a spus Bănel Nicoliţă pentru cei de la Fanatik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *