Shadow

Alo, baza, baza”! TZANCĂ URAGANU, lăsat fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce fost prins gonind cu 159 km/h pe A3!

Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai căutați artiști ai momentului, are noi probleme cu legea. De data aceasta, el a fost prins gonind cu 159 de km/h pe Autostrada A3 București – Ploiești.

Nu mai departe de marți, 20 februarie, Tzancă a fost audiat la Poliție într-un dosar cu bani falși.

Tzancă, „Uraganu’” de pe A3

La data de 20 februarie 2024, ora 22:07, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat pe Autostrada A3 București – Brașov, la km 10, din direcția Ploiești către București, un autoturismul, condus de către un bărbat.

În cauză a fost aplicată o sancțiunea contravențională cu amendă de 1.485 de lei, fiind luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile”, informează Poliția Rutieră.

Persoana în cauză este Andrei Velcu, mai cunoscut sub numele de scenă, Tzancă Uraganu.

Tzancă, audiat la Poliție

Săptămâna a început nefast pentru Tzancă Uraganu, care a fost audiat la Poliție în legătură cu un dosar legat de bani falşi. Artistul susține că oamenii legii l-au chemat să discute încă de acum o lună, iar dacă nu se prezenta la audieri risca să fie adus cu mandat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *