Shadow

Friptura Tiganeasca-Ciganypecsenye

Friptura Tiganeasca-Ciganypecsenye
Un lucru va pot spune cu siguranta ,trebuie sa incercati aceasta Friptura Tiganeasca-Ciganypecsenye. De multe ingrediente nu avem nevoie si totusi ,din ceva putin  si simplu iese ceva demential….

Ia sa vedem cam ce ne-ar trebui , sa zicem pentru 4 persoane sanatoase. Bine, bine! Sunt suficiente si 8 felii de carne, doua pentru o persoana daca nu este atat de mancacioasa. Daca luam in considerare ca avem si garnitura in farfurie sunt suficiente 2 felii. Personal as merge mai bine pe combinatia carne si salata, orezul sau cartofii la mine ar liposi din farfurie … .

Ingrediente Friptura Tiganeasca-Ciganypecsenye

12 felii de carne(ceafa, pulpa de porc ,cotlet)
piper proaspat macinat,
sare, boia dulce,
1 lingura  faina,
300 ml lapte
150 ml ulei . Secretul fripturii consta in marinata pe care o pregatim, din nimic altceva decat din 4-5 catei de usturoi pisati si pusi in 300 ml lapte dulce.

Preparare Friptura Tiganeasca-Ciganypecsenye

Pana aici a fost usor ,acum trecem la indicatiile pretioase .Feliile de carne nu trebuie sa fie nici prea groase ,dar nici prea subtiri .Se sareaza din abundenta si se aseaza in marinata de lapte cu usturoi. Secretul fripturii consta in marinata pe care o pregatim  din 4-5 catei de usturoi pisati  pusi in 300 ml lapte dulce. Se lasa pana a doua zi la rece carnea in aceasta marinata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *