Shadow

Incredibil, Gică Hagi, Ladislau Boloni și Bănel Nicoliță s-ar putea duela în 2024 la EURO! 

Ni-i dorim ca selecționeri sau pentru promovare la turneul cu 27 de formații”. În paralel cu tricolorii lui Edi Iordănescu, tot în Germania, joacă aromânii, romii și maghiarii din România la Europeada minorităților, alături de bulgari, cehi ori slovac

Românii așteaptă EURO 2024, tricolorii lui Edi Iordănescu s-au calificat entuziasmant iar turneul final din Germania ne va transpune din nou, cu siguranță, în starea de emoție, nerăbdare și sărbătoare care pictează verile inubliabile ale generațiilor. Dar, în paralel cu provocarea lui Stanciu, Drăgușin și Ianis Hagi, nemții vor găzdui în iunie și iulie anul viitor, alături de danezi, un alt Campionat European! Unul special, al reprezentativelor minorităților! Iar acolo vom avea mai multe echipe legate de țara și fotbalul nostru, printre care aromânii, romii și maghiarii! Cu conexiuni râvnite de cei implicați spre Gică Hagi, Bănel Nicoliță și Ladislau Boloni!

Ce este Europeada, unde minoritățile îi cer pe Gică Hagi, Boloni și Bănel

Europeada se află la a cincea ediție, a debutat în 2008 și se organizează teoretic o dată la patru ani, precum Europeanul celor de la UEFA. Participă diferite reprezentative ale minorităților naționale de pe continent, alcătuite exclusiv din fotbaliști amatori, juniori sau jucători retrași din fotbalul profesionist. Până acum, toate trofeele au fost cucerite de Tirolul de Sud, formația comunității vorbitoare de germană din Italia. Iar ediția 2024 va fi a treia în care există și segmentul fotbalului feminin în competiție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *