Shadow

Ce face și cum arată acum Sorina Săcărin, fetița din Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA: “Învață foarte bine, cântă la pian și…”

Ce face și cum arată, acum, Sorina Săcărin, fetița din Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA. Cazul Sorinei, fetița crescută în Baia de Aramă și adoptată de familia Săcărin din SUA, a generat un val controverse și revoltă, în urmă cu patru ani. Viața Sorinei Săcărin s-a schimbat total. Copila excelează la școală, cântă la pian și la vioară, dar, în primul rând, are parte de dragostea unei familii.

Ce face și cum arată, acum, Sorina Săcărin, fetița din Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA. În 2019, Sorina Săcărin, o fetiță, în vârstă de opt ani, a fost luată de către autoritățile române, din casa asistentului maternal din Mehedinți, pentru a fi adoptată de o familie de români din SUA. Cazul a stârnit revoltă la vremea aceea, mai degrabă din cauza modului brutal, în care a acționat procurorul, ce a smuls-o pe fetiță din căminul unde locuise.

Familia adoptivă din SUA a avut parte de multe critici, la vremea respectivă. Iată că, patru ani mai târziu, Sorina Săcărin este o copilă ce se bucură de dragostea și căldura unei familii adevărate, care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o ajuta să se dezvolte armonios. În prezent, Sorina, în vârstă de 12 ani, are rezultate bune la școală și studiază pianul și vioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *