Rețeta de mâncare de post cu cartofi și ciuperci la cuptor este prima mea contribuție pe site-ul lauralaurentiu.ro și am vrut să o dedic tuturor celor care sunt acum in Postul Nașterii Domnului. Știu că e destul de dificil să alegi feluri de mâncare de post, mai ales pentru că postul durează destul de mult timp. Mereu e nevoie de o idee proaspătă. Această mâncare de post cu cartofi și ciuperci la cuptor este un preparat rapid, perfect pentru cei ocupați, gustul, în schimb, e foarte bun. Sper să vă placă.
Ingrediente mâncare de post cu cartofi și ciuperci la cuptor
- 1 kg cartofi
- 1 conservă de ciuperci
- 200 g salam vegetal
- 1 ceapă de mărime medie
- 1 morcov mic
- verdeață tocată după gust (pătrunjel verde)
- 2 linguri ulei
- sare și piper după gust
Preparare mâncare de post cu cartofi și ciuperci la cuptor
1. Curățăm cartofii și îi tăiem cubulețe. Curățăm morcovul și-l tăiem rondele subțiri. Se deschide conserva de ciuperci și se scurge bine de apă.