VRĂJELI ADEVĂRATE – 22 februarie 2016

vrajeli• Mai pe ocolite am aflat motivul real al absenţei deputatului Cristian Buican de la reuniunea festivă a Organizaţiei municipale a PNL Râmnicu Vâlcea, desfăşurată la restaurantul Paradis Royal. Întâlnirea a fost iniţiată şi organizată de consilierul local Grigore Crăciunescu, însă Buican nu a venit în virtutea “blatului” pe care îl are încheiat… cu Mircia Gutău pentru Primăria Râmnicului. Reamintim …

• Am aflat cine este principalul vinovat pentru modul cum arată astăzi parcul “horror” Zăvoi: fostul primar Romeo Rădulescu. Prin anul 2011, R.R. a întocmit un caiet de sarcini şi a realizat proiectul tehnic care prevedea expres forma, modelul şi compoziţia materialelor din care au fost făcute componentele “locurilor de joacă” din Zăvoi. Fostul primar Emilian Frâncu şi Ion Gigi Matei au fost “legaţi de mâini”, întrucât atunci când au venit la Primărie, proiectul era deja depus spre finanţare la UE şi nu s-a mai putut schimba nimic. Acum, trebuie să-i “mulţumim” lui Romeo Rădulescu pentru aspectul “frumos” al Parcului Zăvoi!

• Cât de bou trebuie să fie cineva încât să dea vina pe Radulescu pentru tot rahatul din Zăvoi . El o fi demarat toată investiţia , dar berbecii care i-au urmat trebuia să verifice calitatea lucrărilor . Sau pentru dalele care nu-s bine fixate , pomii puşi aiurea şi feţele hidoase din locurile de joacă o fi de vină tot Rădulescu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *