Vrajeli adevarate

vrajeli• Familiile Crăciunescu şi Antonescu vor fi vecine. Pe lumea cealaltă. Cele două familii ultra-înstărite din Vâlcea şi-au amenajat deja cavourile la cimitirul Mânăstirii Troianu din Râmnicu Vâlcea.

• Romulus Bulacu, copreşedintele PNL Vâlcea, va fi răspunzător în faţa AEP şi DNA pentru contractele cu clauze abuzive încheiate în această campanie electorală. De asemenea, liberalii se pregătesc să dea câteva sute de milioane de lei unei firme al cărei administrator se află într-un grav şi penal conflict de interese!

• Şefa AEP Vâlcea, Lidia Vilău, tace în păpuşoi! Această doamnă pare a fi depăşită de situaţie la alegerile din 2016, refuzând sau nefiind capabilă să ofere răspunsuri la problemele ridicate de presă dar şi de candidaţi. Încă aşteptăm reacţii şi răspunsuri, doamnă Vilău!

• Potrivit presedintelui organizatiei judetene a PSD Vâlcea, Constantin Radulescu, persoanele aflate pe lista de consilieri judeteni care nu vor obtine rezultate peste media pe judet la alegerile din luna iunie vor pierde sprijinul politic din partea Partidului Social Democrat.

• Câteva surprize a furnizat “eternul şi fascinantul” Buican şi în cazul candidaţilor propuşi de PNL la Consiliul Local al Râmnicului. Remarcăm din listă absenţa “piticului atomic” Gheorghe Ioniţă, a lui Bogdan Pruteanu, dar şi a lui Constantin Muşat. Cu excepţia lui Grigore Crăciunescu şi a lui Mircea Poenaru, pe primele poziţii descoperim nume noi, care nu au mai făcut parte din administraţia publică locală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *