Vrajeli adevarate – 10 octombrie 2016

vrajeli• În urma criticilor venite din partea presei şi a primarului Mircia Gutău, directorul general al societăţii ETA, Nicolae Şovar, a făcut un pas înapoi şi a părăsit postul respectiv. Nu, nu vă gândiţi că Şovar a demisionat de tot, ci doar o coborât o “treaptă”, numindu-se inginer şef la ETA, de unde se poate pensiona liniştit cu o pensie babană.

• Cu excepţia percheziţiilor din luna martie de la Consiliul Judeţean, în ultimele 8 luni, procurorii DNA nu au mai avut nici un fel de “recoltă” în judeţul Vâlcea. Asta nu înseamnă că nivelul corupţiei a ajuns la noi la… nivel zero, ci este ca urmare a faptului că DNA Piteşti (de care aparţine Vâlcea) şi-a concentrat activitatea spre alte judeţe, cu precădere Argeş. “Noroc” cu Poliţia, Parchetul Vâlcea şi DIICOT, care, în ultima perioadă, au mai scos la lumină cazuri de evaziune fiscală, spălare de bani sau chiar de corupţie.

• Fostul primar din Ocnele Mari, Petre Iordache, aruncă pe piaţă o minciună atunci când spune că primăria a suportat din bugetul local cheltuielile de renovare şi modernizare ale ştrandului de la Ocnele Mari. Într-adevăr, primăria a câştigat procesele cu firmele lui Nicolae Minea, însă Petre Iordache a închiriat imediat ştrandul de la Ocnele Mari către o societate comercială care a realizat şi investiţiile de modernizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *