Vrăjeli adevărate

USL-ul se ascufundă!
♦  După ce-au bulversat întreaga ţară şi Europa prin măsurile politice aberante, Puterea uselistă vede cum se prăbuşeşte în sondaje, permiţând PDL-ului şi lui Traian Băsescu să se ridice.

Au furat cu… vagonul
♦  DNA-ul a anunţat că cel puţin un milion şi jumătate de voturi au fost furate la referendum. Campion al hoţilor este secretarul general PSD, Liviu Dragnea, deja urmărit penal! PDL-ul şi Evenimentul Zilei plusează, declarând că voturile ilegale se ridică la două milioane! Oricum, USL a furat cu… vagonul! Huoo!

Regele la nunta preşedintelui
♦  O prezenţă inedită la nunta fetei lui Traian Băsescu a costituit-o prezenţa regelui romilor, Florin Cioabă. Acesta nu a venit cu mâna goală! A adus cu el un ansamblu de cântece şi dansuri ţigăneşti care i-a încântat pe invitaţi. Este încă o dovadă că singurul politician căruia nu-i pasă decât la vot, este Traian Băsescu! Care alt politician ar fi invitat romii la nunta fiicei sale? Aud? Niciunul! Bravo, Traian!

♦  Oltchimul, fosta perlă a coroanei, este pusă pe butuci şi acum se află în stare de faliment. Se pare că doi influenţi politicieni vor să pună mâna pe combinat. Este vorba de turnătorul securist Dan Voiculescu şi canalul WC Dan Disconescu!

♦  Fostul ministru Iliescu a trecut cu bagaje cu tot la PSD. Odată cu el şi „soţul” Tudor. Astfel USL-ul controlează sută la sută media TV din Vâlcea, Vâlcea 1 fiind al PNL-ului.

Locuri gratuite pentru copiii romilor vâlceni
♦  ISJ Vâlcea asigură şi în acest an un număr mare de locuri pentru copiii romi, fie la şcoală, fie la liceu. Astfel, inspectorul Smeureanu a mărit numărul locurilor şi s-a mărit şi norma la „Cornul şi laptele”, adăugându-se şi fructe proaspete.

Romii au ţinut cu Băsescu
♦  Considerându-l pe Traian Băsescu singurul politician care se interesează de ei, majoritatea romilor nu s-au prezentat la referendum, astfel contribuind la invalidarea cvorumului. Ei au fost încurajaţi de regele Cioabă să facă acest lucru.

Un bun gospodar
♦  Noul primar al Râmnicului, Emilian Frâncu, s-a pus pe treabă. Oraşul arată ca nou, foarte curat, des spălat şi plin de flori şi culoare. Râmnicu merită, în sfârşit, o soartă mai bună. Se vede că pentru prima dată oraşul are ca primar un om de cultură autentic!

Romii îşi bat joc de un Ferrari
♦  Romii din Drăgăşani, după ce s-au fălit cu un Ferrari la Costeşti, întorşi acasă, la Drăgăşani, s-au luat la bătaie şi apoi au dat foc unui Ferrari de peste un milion şi jumătate de euro! Bravo, mă!

S-a făcut de râs!
♦  Un fals lider al romilor, un anume G… zis şi C…, s-a dus la cerşit la primarul Frâncu. Motivul? Ziua Romilor, 8 septembrie. Primarul s-a prins că de fapt C… vrea să-şi umple propriul burtihan şi l-a dat pe uşă afară…

TVR Cultural şi-a închis emisia
♦  USL-ul nu vrea cultură, nu vrea emisiuni pentru etniile conlocuitoare, aşa că a închis şi postul TVR Cultural, asta după ce închiseseră şi TVR Info! De ce, măi, analfabeţilor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *