Vrăjeli adevărate

Senzaţional! D.D. îşi bate joc de Oltchim!
Senzaţionalul Dan Diaconescu, gazetarul veceurilor publice a licitat pentru Oltchim, a câştigat, după care a plecat în Germania, fără să plătească. Vor plăti Ponta şi Guvernul USL, care şi-au bătut joc de privatizarea Oltchimului, dar şi de angajaţii acestuia!

Buican şantajează
Liderul PNL-ist vâlcean îl ameninţă pe Cîlea şi pe PSD-işti că va demisiona dacă PNL-ul nu obţine Colegiul Bălceşti. Deocamdată, Cîlea şi Persu tac. Până când?

Pedeliştii fără ciolan
Majoritatea firmelor pedeliste nu mai au acces la contractele cu statul. USL-ul le-a tăiat finanţarea, iar Rădulescu ţipă disperat. Culmea!că şi Gutău a rămas fără finanţare, deşi la nivel naţional UNPR-ul este în coaliţia de guvernare. Însă la Vâlcea, USL-ul nu uită şi nu iartă!

Rocada CET – Oltchim
Managerul Mihai Bălan, fost la CET Govora, a preluat fotoliul lui Roibu. Interesant este faptul că Bălan era cunoscut ca sprijinitor al lui Gutău şi Rădulescu. Cât l-o fi costat noua funcţie?

Cu diploma la vânzare
Mai mulţi profesori vâlceni sunt anchetaţi de DNA pentru viciere de rezultater la bac. Producerea de diplome false, atât de liceu, cât şi de universitate. Şi ne mai mirăm că Vâlcea este printre ultimele judeţe la rezultatele de la bac.

Râmnicul va rămâne fără viceprimar
Amândoi viceprimarii, atât Ioniţă, cât şi Matei, au fost desemnaţi de partidele lor pentru algererile parlamentare din iarnă. Şi cum au mari şanse, Frâncu va avea nevoie de noi viceprimari. Cine vor fi?

Sindicalist feroce, patron escroc
Marele sindicalist de la Oltchim, Diculoiu, s-a dovedit un mare patron care căpuşa, cu propriile sale firme, Combinatul. Cu un ochi îi plângea pe muncitori, cu altul râdea când îi fura din plin. Până la urmă, muncitorii s-au revoltat şi l-au dat afară. Dar cu banii luaţi cu japca, cum rămâne?

Supraoferte de preoţi
Judeţul Vâlcea are un număr prea mare de preoţi, cu mult peste necesar. Ca să nu fie şomeri, bisericile vâlcene au câte trei-patru preoţi angajaţi. Mare e grădina Domnului!

Traseistul Nicolae a rămas fără colegiu

Cel mai mare turist din politica naţională, politicianul şchiop Nicolae, a fost dat afară şi de la Partidul Popurului, pierzându-şi şi funcţia de consilier local. Lui Nicolae i-au mai rămas doar două partide unde ar putea ateriza: UDMR sau Partida Romilor! Oare, ar deveni Nicola mai colorat decât este?

Iliescu – Etalon caută colegii
Fugit cu televizor cu tot la PSD, Iliescu – Etalon vrea senator sau măcar deputat. Numai că, nici PSD, nici PNL nu vor să cedeze vreun colegiu. Mai bine ar candida la TV Etalon şi ar avea sută la sută voturi. De fapt, unul singur! Acela al singurului angajat.

Oltchim, cacealma made OTV
Maestrul veceurilor televizate a reşit să mai bage ţara într-un rahat televizat. Dan Diaconescu s-a lăfăit cu nişte saci (cu bani?) lăsând până la urmă mii de oameni flămânzi. USL-ul s-a făcut de cacao, domnul Dan s-a făcut de clown, iar vâlcenii, de râsul lumii. Aşa ne trebuie dacă pierdem noapte de noapte la Dan Diaconescu în direct şi probabil în reluare. Cine va trage cortina? Probabil DNA-ul şi Parchetul General, iar la OTV pute a faliment şi a puşcărie. Aşa şi trebuie!

Pârnău, pârşul de serviciu
Aşa-zisul ziarist de investigaţii, Pârnău, zis Tiberiu, supărat pe Roibu că nu i-a mai dat publicitate, apare pe toate canalele media şi îl împroaşcă cu minciuni pe fostul manager, minciuni demascate una câte una. Ruşine, lingăule!

Pârşul Pârnău, supărat şi pe primar
Fiindcă este nebăgat în seamă de actualul primar, Pârnău îl atacă pe acesta pe bază de Urban. Probabil că vrea să-l scape cineva de jegul natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *