Vrăjeli adevărate

♦ S-a auzit că un anume viceprimar are în dotare o amantă. Şi ce este rău în asta? Nimic! Decât un copil care s-ar putea să vină pe lume.
♦ Cică pe la martie, USL-ul se va sparge. O parte din PNL, în frunte cu Tăriceanu, Chiliman şi alţi liberali vechi, o vor lua pe drumul lor, iar Cocărău – pardon, Antonescu – va rămâne în braţele lui Felix Voiculescu.
♦ Naşul lui Ponta, adică Oprea, va fi din nou ministru al Armatei. Atunci, cum rămâne cu epitetele PSD-ului la adresa lui Oprea? Mai este el: „un bou trădător”, „corupt”, „analfabet” etc? Imoral, fraţilor!

Vrăjeli aproape reale

♦ Cică lui Romeo, fostul primar i se pregăteşte un dosar la DNA. De ce? Pentru jaf în banii primăriei.
♦ Inspectorul şcolar general Florin Smeureanu ar putea fi dat jos. Motivul? Pentru că nu a schimbat toţi directorii din şcoli şi grădiniţe.
♦ UNPR-ul se căsătoreşte cu PSD-ul. Da! Foştii imorali şi trădători de neam şi ţară, vor fi primiţi cu flori în PSD. Bine, Ponta! Nu uita vorba lui Cezar care spune: „Iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători!”.

Bârfe cu romi

♦ Ştefan Prală zice că nu este ţigan, dar s-a dus să cerşească voturi la rudarii din Drăgăşani, dar nu le-a primit.
♦ Măria Sa, Cioabă a votat cu Băsescu, adică cu PDL-ul. De data asta a greşit. Îl vor ierta USL-iştii?
♦ Cică Pavelescu le-ar fi promis romilor din Colonie bani dacă-l votează. L-a mai văzut cineva pe deputat după alegeri? Nuu! Noroc ca nu s-a ales!
♦ Deoarece a fost frig şi ningea, romii din Buda şi Nuci nu prea au ieşit la vot. Adică, dacă tot rămâne sărac, măcar să nu degere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *