Vrajeli adevarate, 7 iulie 2017

 Şpagă în plic
• La Scoala Take Ionescu, anumite invatatoare primesc spaga in plic de la parintii copiilor: 50 de lei de caciula – de cateva ori pe an. Ca sa nu mai vorbim de after-school-urile ilegale de-acasa sau din apartamentele inchiriate prin oras. Si acesta este un singur exemplu de scoala din oras. Foame de bani, foame de bani!

 Bolid scump
• In curand, pe strazile Ramnicului isi va face aparitia un bolid de lux, cu valoare de 300.000 euro. Agentii Fiscului de-abia il asteapta pe musteriu pentru a-l lua la purecat, sa afle sursa cascavalului. E golan, e barosan si se plimba in Mertan…

 Probleme la ghiozdane
• Cazul ghiozdanelor cu pietre de moara de la clasele primare a fost abordat in ultima sedinta a Colegiului Prefectural. Prefectul Florian Marin a solicitat conducerii Inspectoratului Scolar Valcea sa adopte masuri URGENTE, in asa fel incat ghiozdanele copiilor sa nu mai depaseasca greutatea de 3-4 kilograme. Felicitari pentru initiativa prefectului Florian Marin!

 Încercare de şantaj
• Florinel de la Bujoreni a incercat marea cu degetul si etajul cu santajul! Deh, avea si el un bilet la ordin de 50 de bulioane! La munca, baaaa, nu la mana intinsa! Si zi mersi ca patronul respectiv nu te-a dat pe mana procurorilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *