Vrăjeli adevărate

Vrea ziar, dar nu ştie să scrie
♦ un oarecare ţigan, ceva rudă cu fostul ziarist rom, vrea şi el să facă un ziar. Întrebarea este cine-l va citi pentru el, căci habar n-are de litere. Nici de maniere, nici de onoare!

Fieraru vrea iar la prefect
♦ fostul mediator rom ar vrea din nou postul de la Prefectură. Dar cum a mai stat pe acolo ani buni şi nu a făcut nimic, s-a ales cu buzele umflate. Deşi a fost sprijinit de pesedişti importanţi, prefectul liberal Nadolu i-a dat cu tifla! Bravo lui!

♦ un oarecare rom de lângă barieră s-a dus la Primărie şi la Consiliu, dându-se marele lider al romior vâlceni. A cerut o grămadă de pachete, cică pentru romi. Defapt erau pentru burtihanul lui. Dar a luat-o-n freză! Nu s-a ales cu nimic!

Cristi, zis Săpăligă
♦ se pare că actualul lider PNL al vâlcenilor îl lucrează rău pe fostul lider, actualul primar. Nu-i place deloc pupularitatea Frâncului ţi vrea să-l dărâme. Deja s-a ales cu o poreclă: SĂPĂLIGĂ. Doar cu atât. Altceva nu va reuşi!

LA COLŢUL STRĂZII…

♦ Se pare că vor veni vremuri grele pentru romii cu maşni şi palate. Fiscul îi va lua la bani mărunţi şi va confisca tot ce nu se poate justificva cu acte.

♦ La fiecare nuntă de manelişti va fi prezent şi un agent fiscal care va număra euroii aruncaţi spre lăutari. Pentru a-i impozita?

♦ Ţigările s-au scumpit, benzina la fel, mâncarea, de asemenea, ceeea ce ne arată clar cum va conduce USL-ul ţara. Spre criză! Mai mare decât aia a lui Boc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *