Shadow

PARTIDA ROMILOR PRO EUROPA VALCEA VA ESI LA VOT

 

Reprezentanţii mai multor organizaţii ale romilor din Romania au cerut, sa voteze cu PSD si Partida Romilor Valcea sant de partea Guvernului Partida Romilor Valcea are 25 de filiale cu un un numar de 17.000 de votanti romii şi au adresat premierului în limba lor, romani, spunând „Jeas Tuia Dăncilă”, adică Mergem cu tine Dancila ”, pentru că a elaborat o strategie pentru îmbunătăţirea situaţiei etniei, la Valcea PSD cu Costi un presedinte CJ cam arogant cu romii dar se inplica si da o mana de autor acestora PNL cu Buican care nare o problema cu romii si ALDE cu Iuliana femeie de treaba mai buna decat sefu ei Lovin comunistu retrograd
An cu alegeri va fi (este) anul douămiinouăsprezece. Cu câtă experienţă avem noi, românii, și romii în “democraţie”, ştim că, într-un astfel de an, “nici iarba nu creşte”, decât dacă dă dispoziţie partidul aflat la guvernare. “Pâinea şi cuţitul” în astfel de momente se află la Palatul Victoria, şi nu la Palatul Cotroceni.
Populismul PSD-ALDE de sorginte electorală e contracarat (?) de o dreaptă politică fărâmiţată. De la PNL şi PMP până la USR şi Cioloş sau Ponta, agitaţia e mare, dar felul în care se va aborda bătălia electorală e neclar. europarlamentarele, de obicei participă doar nucleele dure ale partidelor.. Deocamdată doar la PSD se mişcă apele electorale,bine în rest sunt chestiuni organizatorice., iar în 2020, vin alegerile generale şi locale. De rezultatele acestor alegeri depinde spre ce o va cârmui România!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *