Jador a dezvăluit cum a făcut să fie atât de îndrăgit de profesori, pe timpul facultății: „Colegii mei toți știau că eu…

Jador a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice- domeniul Economie şi afaceri internaţionale.

Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?-

Acum, în cadrul unei emisiuni televizate, artistul le-a povestit fanilor cum s-a descurcat de-a lungul facultății și cum a reușit mereu să-și impresioneze profesorii.

Jador a declarat cum le spunea profesorilor săi că în timp ce era student lucra și ca manager, lucru care nu este foarte departe de adevăr: studia și muncea, însă era artist, având evenimente.

”Le spuneam << Doamna profesoară să vedeți, eu sunt manager, nu știu unde le spuneam. Și eu cântam noaptea și rupeam și veneam obosit a doua zi. Se vede că muncești foarte mult, chiar muncești foarte mult, se vede, luați exemplu >> și colegii mei toți știau că eu cânt”, a spus Jador la Antena Stars.
În toamna lui 2018, el le-a arătat amicilor diploma de licenţă, anunţând că vrea să-şi continue studiile. „Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, a postat Jador. „De ce nu scoți o melodie cu tema asta, “Sunt țigan cu facultate”!?”, i-a transmis un amic. “Nu sună rău”, a răspuns Jador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *