Actorul Jean-Claude Van Damme dansează pe manele. Și-a petrecut timpul alături de romi

Actorul de la Hollywood Jean-Claude Van Damme s-a deplasat într-o călătorie în România, care se pare că îl binedispune pe vedetă. Deși nimeni nu se aștepta ca actorul să fie plăcut surprins de manele, el a fost filmat chiar dansând pe ele.
Jean-Claude Van Damme trăiește momente de senzație în România. Actorul s-a deplasat în țară, într-o vizită, însă lucrurile nu s-au rezumat la discuții doar despre afaceri. Starul s-a distrat pe măsură și a fost surprins dansând chiar pe manele și distrându-se copios.

Cum s-a distrat Jean-Claude Van Damme alături de fani
Nu este prima dată când actorul Jean-Claude Van Damme se deplasează în România. După ce marți seară, 20 iunie, a servit o cină de lux, vedeta s-a plimbat prin Capitală și s-a întâlnit cu mulți dintre fanii săi, alături de care a petrecut câteva momente. Printre aceștia, s-au numărat și tineri de etnie romă, care au știut să-l aprecieze pe starul de la Hollywood la adevărata sa valoare.

Într-un videoclip apărut în spațiul public, actorul Jean-Claude Van Damme este surprins pe locul din dreapta a unui autoturism. Șoferul mașinii s-a ocupat de filmarea videoclipului, iar zâmbetul larg pe care l-a afișat nu demonstrează decât bucuria de a-l însoți pe marele actor.

Jean-Claude Van Damme a dansat pe manele
Actorul a mai fost însoțit de trei bărbați, cu care nu a putut comunica foarte bine din cauza limbii. Aceștia au fost însă, copleșiți de bucuria de a petrece timp cu starul musculos.

În timpul rutei cu mașina în cauză, manelele puse la maximum i-au distrat pe toți. Cu precădere pe marele actor Jean-Claude Van Damme, care deși la început a fost puțin crispat – sau cel puțin așa părea -, s-a mai relaxat după ce a auzit muzica. După ce a dansat pe manele, scene surprinse de șoferul său, Jean-Claude Van Damme i-a luat acestuia telefonul și i-a filmat, la rândul său, pe fanii aflați pe bancheta din spate a mașinii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *