Shadow

SCRIITORUL VALERIU NICOLAE FACE DEZVĂLUIRI DESPRE O ÎNVĂȚĂTOARE DIN VÂLCEA: RANGE ROVER, APARTAMENT ÎN VOLUNTARI, CASĂ ÎN VÂLCEA ȘI CEAS DE 4000 EURO

Scriitorul Valeriu Nicolae face publice câteva detalii despre o învățătoare din județul Vâlcea. Anume, acesta povestește despre cariera profesională a învățătoarei care ajunge la 23 de ani în cabinetul demnitarului de la Administrația Națională a Rezervelor de Stat (ANRS), iar la 25 de ani, în timp ce își făcea și masteratul la ASE, ajunge expertă pe resurse umane.

De asemenea, Valeriu Nicolae menționează afilierea cu Dan Voiculescu: „Este deja președinta tineretului Partidului Conservator al domnului Dan Voiculescu, fost turnător la securitate și viitor pușcăriaș. În 2012 doamna Predescu avea trei slujbe – două de manager de proiect și una de specialist în relații publice (iarăși zero experiență sau studii în domeniu). Toate cele trei poziții la trei fundații controlate de același Dan Voiculescu. În 2013, la 30 de ani, doamna Predescu revine în politică, de data asta la Ministerul pentru Societatea Informatică (nimic în trecutul domniei sale nu poate justifica numirea) și apoi la Ministerul Economiei, unde se ocupă de IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism. Desigur a făcut și colegiile de securicitate.„

Câteva detalii despre declarația de avere ies la iveală din spusele scriitorului, menționând faptul că între 2013 și 2020 a fost doi ani șomeră/concediu de maternitate și a câștigat în total maxim 346.748 RON.

„În declarația de avere din iunie 2014 doamna Predescu avea un apartament de 40 de metri pătrați cu soțul, un minus de 38.000 de EUR (datorii la bănci, dintre care 30.000 un împrumut până în 2026) și o mașină WV Jetta pe care plătea rate de leasing. ” a declarat Valeriu Nicolae pe Facebook.

Învățătoarea Ana-Loredana PREDESCU a fost divorțată în anul 2020 și avea cumpărată o mașină Range Rover Evoque (cam 50.000 de EUR) un apartament de 60 de metri pătrați în Voluntari, un ceas de 4000 de EUR și bijuterii de 2000 de EUR și a mai și economisit 51.467 RON.

„Mai clar, doamna Predescu a trăit în mod magic cu doi copii cu suma de MINUS 47 de lei pe zi timp de 7 ani, sumă din care și-a luat și un apartament șmecher, bijuterii de 2000 de EUR și un ceas de 4000, plus un Range Rover Evoque , vacanțe prin străinătate și cursuri de tot felul pentru copii, că doar se respectă. Sau a avut noroc de cadouri de câteva sute de mii de EUR.” a mai adăugat Valeriu Nicolae.

În 2021 cumpără o casă în Vâlcea

O casă de 160 de metri pătrați a fost cumpărată de doamna deputat în anul 2021, în județul Vâlcea. Doamna Predescu este în comisia de învățământ a Parlamentului și reprezintă Brașovul din partea PSD (aripa Dan Voiculescu) deși din CV reiese că de la 14 ani a trăit fie în Vâlcea fie la București.

„În 2021 altă minune, căci își cumpără o casă de 160 de metri pătrați în Vâlcea și are economii în bancă de 334.480 RON. E drept, a luat și două împrumuturi în valoare de 140.000, că doar nu avea de ce să folosească economiile alea aiurea. Acum fie casa incredibil de luxoasă (după cum se vede în pozele de FB) costă sub 25.000 de EUR, fie doamna Predescu săvârșește în fiecare an câte o minune. Grădina de câteva sute bune de metri pătrați nu este trecută în declarația de avere.” a transmis Valeriu Nicolae pe rețelele de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *