Shadow

Mai multi cetăţeni romi protestează în faţa Ambasadei Rusiei de la Bucureşti: „Trebuie să dovedim rezistenţa noastră”. De ce au adus un tanc în miniatură?

Luptători civili, inclusiv de etnie rromă, au venit în ajutorul forţelor armate ucrainene şi au capturat un tanc rusesc în noaptea de 27 februarie. S-a întâmplat lângă Kakovka, în satul Liubimovka, în regiunea Herson”, relatează Spotmedia. Clotilde Armand a postat o poză cu macheta tancului de la protest Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a postat luni o fotografie cu macheta tancului adus de protestatari, dar nu a precizat despre ce este vorba. Mesajul care însoţeşte fotografia este: „Intersecţia Şoselei Kiseleff cu Strada Ion Mincu”. Cu toate că oamenii au întrebat-o pe Clotilde Armand care este scopul postării, aceasta nu a răspuns ci doar a postat o altă fotografie cu tancul, dar din alt unghi. În plus, internauţii fac glume pe seama postării, precum: „Iar filmează Dani Mocanu un videoclip?”, sau „A întârziat la parada din 9 Mai?”. Reprezentanţi ai platformei ARESEL protestează în faţa Ambasadei Rusiei la Bucureşti 00 (0 voturi)Vizionez mai târziu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea IMAGINI DIN ACEEASI GALERIE DISTRIBUIE IMAGINEA 0 share 16Live Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre: protest romi ambasara rusiei bucuresti clotilde armand ziua rezistentei romilor Cât de bine înarmată este România. Un apreciat general dezvăluie atuurile şi lipsurile Armatei Române
S-a spus despre rromi că au furat un tanc al ruşilor. Noi considerăm că a fost capturat. Am adus cu noi tancul, de fapt, o machetă”, a declarat, la Antena3, unul dintre organizatorii protestului. El a precizat că la eveniment urmează să vină şi refugiaţi romi din Ucraina şi subliniază că mesajul lor trebuie să „dovedească rezistenţa şi solidaritatea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *