Vrajeli… adevarate din saptamana 27 mai – 2 iunie 2011

(Ne)sfântului Matei nu-i plac copiii
Gigi Matei se opune tânărului lider al juniorilor TSD, Lucian Constantinescu, să ocupe un loc eligibil pe lista consilierilor la Primăria Râmnicului. Deh, Matei are o istorie veche, nu-i plac copiii şi nici tinerii! Prietenii ştiu de ce… Ruşine

******

Frâncu, cel mai bun pentru vâlceni
Tot mai mulţi liberali, şi mai ales vâlceni, regretă îndepărtarea senatorului Frâncu de la conducerea PNL-ului local. Prin tot ce a făcut şi face, Emilian Frâncu este cel mai bun candidat la Primăria Râmnicu Vâlcea. Cu el primar, oraşul nostru poate deveni în sfârşit un oraş european!

******

Noul cod al muncii bagă spaima în patroni
Intrarea în vigoare a noului Cod al Muncii, care prevede pedepse mari şi amenzi usturătoare, i-a făcut pe patronii evazionişti să renunţe la munca la negru. Aproape 300.000 de noi contracte de muncă s-au înregistrat doar în câteva zile, din care aproape 5000 în Vâlcea!

******

De la Centru, şuturi în fundul Alianţei USL Vâlcea
Degeaba se bat vâlcenii în sondaje, mutările vor fi trimise în plic de la Bucureşti de către Ponta şi Antonescu. Cîlea rămâne la Consiliul Judeţean şi Matei, la Primărie. Unde sunt liberalii vâlceni? Ruşine!

******

La Etalon se dădea din greu pentru a fi pe sticlă
Plecarea (darea afară) a unor realizatori consacraţi ai Televiziunii Etalon (Zdreală şi Mihăiţă et company) se pare că se datorează afacerilor financiare. Vrei pe sticlă? Plăteşti televiziunii Etalon!Si uite-aşa îşi făceau case unii, iar Etalonul se îneca în datorii!

******

Cum se mint PSD-ul şi PNL-ul în sondaje!
Fiecare partid umple câte un autobuz cu oameni şi cu ajutorul lor realizează sondaje.

******

Ambulanţa n-are bani, directorul da!
Deşi serviciul de Ambulanţă nu mai are bani, vâlcenii suferă, dar Consiliul Judeţean plăteşte în continuare bani grei directorilor spitalului! De ce? Mai ales că niciun spital vâlcean nu are categoria I sau II. Abia a III-a. Halal asistenţă medicală pentru vâlceni!

******

Primăria Horezu (liberală) e lăsată fără finanţe de CJ (pesedist)
Alianţa USL merge tot mai strâmb. Liderii se atacă pe la spate, se taie finanţări, se blochează proiecte!În urma acestor războaie tăcute, Primăria Horezu riscă să intre în incapacitate de plată! Murdară politică!

******

Sondaj pentru liniştea PSD-ului
Ultimul sondaj arată clar preferinţa vâlcenilor pentru candidaţii USL: pe primul loc este Ion Cîlea cu 60%, pe doi, Gigi Matei cu 28% şi pe 3 Frâncu, având 26 de procente. Unde este Buican?

******

PCC şi Realitatea TV joacă murdar
Postul Realitatea luptă (de ce?) pentru privatizarea Oltchimului de către grupul PCC! Timp de mulţi ani PCC şi Realitatea au făcut campanie negativă Oltchimului şi lui Roibu. CNA s-a sesizat şi a amendat Realitatea TV. Cam târziu! Întrebarea este de ce un post de televiziune vrea Oltchimul?

******

Madame Tudor pune gheara pe Alutus
Zvonurile prin care se credita ideea că Primăria Vâlcea va lua în contul datoriilor societatea Alutus, au fost infirmate. Uzina Mecanică (Maria Tudor) a preluat Hotelul şi ªtrandul. De acum înainte şi Vâlcea va avea o baronesă locală. Afaceri cu TV, staţiuni, stranduri, uzine şi hoteluri! Plus politică! Ce mai urmează?

******

Vlădoiu nu-i dorit în colegiul Horezu!
Liberalii din Pietrari, Tomşani, Vaideeni etc. nu-l doresc pe Vlădoiu ca senator pe listele USL! Motivul? Pesedistul i-a lăsat mereu fără bani şi proiecte pe primarii liberali şi acum le vrea votul! Nu o să-l aibă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *