
Sandvișuri cu conopidă Romesco
Sandvișurile cu conopidă pot fi un prânz consistent și sănătos sau o cină rapidă. Se pot servi cu salată verde.
Ingrediente
1 conopidă mică
8 felii de pâine ciabatta
frunze de salată
½ ceapă roșie feliată subțire
2 roșii, feliate și asezonate cu sare de mare și piper
pătrunjel proaspăt tocat
ulei de măsline extra virgin
sare de mare
piper negru proaspăt măcinat
sos romesco cu lapte de migdale
1 roșie, tăiată în jumătate și fără miez
1 ardei roșu copt
50 g migdale prăjite
2 căței de usturoi
50 ml ulei de măsline extravirgin
2 linguri de lapte de migdale
1 lingură de oțet de vin roșu
⅛ linguriță de fulgi de ardei roșu
sare de mare
piper negru proaspăt măcinat
Mod de preparare
Se preîncălzește cuptorul la 220°C. Se tapetea...