Shadow

Politia Locala a evacuat o familie cu 13 copii si cu mama gravida ce ocupau abuziv domeniul public

Pe terenurile de sport pozitionate intre strazile Parang si Mehedinti din cartierul Manastur au pus stapanire mai multe familii de romi. Acestia agaseaza trecatorii cersind mancare si bani, iar de cele mai multe ori zona este poluata fonic de certurile dintre familii. O familie cu 13 copii, posesori ai unui teren de 550 de metri patrati in comuna Floresti pe care viseaza sa isi construiasca o casa, isi duce traiul sub cerul liber in colibe de nailon. Copiii minori se spala in paraul din apropiere fara a fi supavegheati de parintii prea ocupati sa se certe intre ei.
Azi doua echipaje ale Politiei Locale a municipiului Cluj-Napoca la sesizarea unor cetateni revoltati de situatia care treneaza de mai multe saptamani au descins pe terenurile lasate in paragina de administratia lui Emil Boc.
“Astia au facut dezastru aici. Uitati cum au distrus bancile, degeaba le tot repara Primaria ca astia iau lemnele de la banci si isi fac foc. Au daramat pana si toboganul si l-au aruncat in parau. Acolo se si spala in paraul de langa podetu ce da in Parang la teava cum se zice”, a declarat un tanar in timp ce isi plimba cainele in zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *