Shadow

Dezvăluirile cântăreţei Raluca Drăgoi, după bătaia pe care a luat-o la o nuntă: ”Au venit nişte domni…”

 

Raluca Drăgoi a povestit cum a fost snopită în bătaie la o nuntă, şi-a pierdut cunoştinţa şi a suferit un traumatism cerebral. Ea a spus că a tras o spaimă teribilă.
„Am fost invitată să când pe la ora două. Am fost atacată. Prima întâmplare a fost pe scenă, au venit nişte domni care era într-o stare de ebrietate şi mi-au adresat nişte cuvinte urâte mie şi soţului meu. Pe unul dintre ei l-am considerat membru al familiei mele şi iată că nu am avut o siguranţă pe care o avem la toate petrecerilor. Mi-au cerut nişte bani pe care îl aveam în buzunar, după care trebuia să mă duc să mă internez în spital pentru că erau zilele mele libere. Mi-au adresat injurii şi am considerat că trebuie să opresc programul muzical”, a spus Raluca Drăgoi, la „Acces Direct”.
M-au chemat afară şi de atunci a început iureşul. Mi-au luat bijeriile, mi-am pierdut cunoştinţa timp de două minute. Am făcut plângere la poliţie, am fost la spital de curând. M-au atacat ca să-mi ceară banii de la nuntă, se mai practică”, a mai dezvăluit artista.
Presupusul atacator, Sorin Mihai, spune că nu ştie despre ce este vorba şi o acuză de consum de droguri.
„Îmi pare nespus de rău că sunt acuzat de aceşti copii, că nu pot să le spun altfel, fetei îi cunosc părinţii. Mi-e greu să accept asemenea manifestări şi din showbizul lăutăresco-ţigănesc. Să meargă la instituţii ale statului, să dovedească. Soţul a bătut-o, avea manifestări violente aseară”, a fost replica lui Sorin Mihai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *