Shadow

Povestea unui campion! Cum a ajuns Claudiu Bădoi un nume sonor în lumea sportului. „Dormeam pe jos, pe cartoane, în piață.”

Claudiu Bădoi, cunoscut ca „Prințul”, este unul dintre cei mai mari luptători de kickboxing ai României. Este triplu campion mondial, dar a cunoscut succesul după mulți ani de muncă și după o copilărie extrem de grea. Abandonat de tată și crescut de bunici, a ajuns să muncească de mic într-o piață pentru a-și câștiga pâinea.

Avea numai opt ani când a luat decizia de a pleca din casa bunicilor, acolo unde locuia alături de alte 16 persoane într-o singură cameră. Sărăcia și suferința l-au împins să lupte pentru a deveni cineva și chiar a reușit, chiar dacă a trecut prin mulți ani de chinuri grele. A fost batjocorit de alți copii, privit cu superioritate de rudele care nu voiau să-l întrețină și i-a lipsit întotdeauna iubirea paternă.

În prezent, are 32 de ani și este recunoscător pentru tot ce a primit de la viață, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor să se facă remarcat în lumea sportului. Și nu a devenit doar un sportiv de succes, ci și un adult responsabil, care este soț și tată.

În galeria foto găsești tot parcursul său impresionant și vezi cum se descurcă în rolul de tată, deși nu a avut posibilitatea să urmeze modelul unei figuri paterne din familie. Își apără copiii așa cum pe el nu l-a apărat niciun apropiat și ar face orice pentru binele micuților săi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *