Shadow

Bande organizate de cersetori si prostituate din Romania invadeaza Londra inainte de Jocurile Olimpice

Retelele de mafioti romani din Marea Britanie au adus mai multi oameni in Londra pentru a “acoperi” cum se cade Jocurile Olimpice. In perioada acestora, strazile vor fi “inundate” de hoti, cersetori si prostituate.

Potrivit Daily Express, acestia sunt atat de bine organizati incat primesc harti in care este stabilita clar aria de actiune.
“Inca dinainte de a-si parasi tara de origine, cersetorii, hotii si prostituatele au locurile stabilite”, sustine ofiterul Claire Hardy, de la Departamentul de Politie din Westminster.
Politistii au observat, in ultimele zile, ca numarul cersetorilor din zona Marble Arch s-a dublat. In zona Marble Arch si strada Oxford, in fiecare noapte, dorm 60 de vagabonzi romani.
50 de femei lucreaza ca prostituate iar, recent, politistii au arestat patru femei cersetoare care se foloseau de bebelusi de pana la trei luni pentru a obtine bani de la trecatori.
Statul britanic cheltuie mii de lire sterline lunar pentru curatarea zonelor in care isi fac veacul cersetorii. 13.000 de lire sterline au costat numai afisele care ii indemnau pe britanici sa nu le mai dea bani cersetorilor.
“Credem ca, odata cu apropierea Jocurilor Olimpice, retelele organizate isi maresc efectivele. Intotdeauna am avut probleme cu cersetorii provenind din Europa de Est, dar in ultimele trei saptamani avem de-a face cu o intarire a retelelor criminale”, este de parere Claire Hardy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *