Shadow

Un manechin internațional de etnie rromă concurează la ”Supermodels by Cătălin Botezatu

gilbertUnul dintre cei mai pitorești si carismatici concurenți din show-ul “Supermodels by Cătălin Botezatu”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21.30, la Kanal D, este Gilbert Costache.
Gilbert (27ani /187 cm / 80 kg) are deja o carieră în industria de fashion. Face modelling de nouă ani și a lucrat multă vreme la New York, Milano, Istanbul si Madrid. Cariera sa de manechin internațional se îmbină perfect cu povestea sa de viață, care are toate ingredientele unui film de Hollywood.
Gilbert provine dintr-o familie destrămată de rromi, tatăl sau, care s-a recăsătorit, trăiește in Spania. La vârsta de 18 ani, Gilbert pleca la Madrid, la tatăl sau, unde a lucrat câteva luni in construcții, pe santier, visând să ajungă fotomodel. În tot acest timp, mama sa lupta singură cu greutățile vietii, iar în prezent aceasta deține o florărie în Rahova.
La intrarea în competiția pentru “Supermodels by Cătăin Botezatu”, Gilbert avea o iubită, Ilona, care locuiește in Zurich. Dragostea lor, se consumă într-o relație la distanță, dar tocmai această iubire “incompletă” l-a determinat pe Gilbert să participe la “Supermodels By Catalin Botezatu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *