Shadow

Destine din linia întâi

 

Frumuseţe şi distincţie, pricepere şi dăruire alături de un minunat spirit de organizare – iată secretul unora dintre cele mai implicate femei din RM VALCEA în viaţa societăţii. În general, faptele bune e bine să le ţii pentru tine, să nu te lauzi cu ele. Sunt mulţi oameni interesanţi. Chiar dacă nu-i place să vorbească despre acţiunile umanitare în care s-a implicat şi se implică, am convins-o pe Bobeanu Maria să ne povestească despre cazurile care i-au rămas în suflet, oameni pe care i-a întâlnit.
Acţiunile de binefacere cu strângerea de fonduri au fost folosite pentru întrajutorarea tuturor categoriilor de copii romani şi romi care au nevoie de sprijin material şi moral din Valcea a fost sprijinită material de Primaria Ramnicului şi de primarul Gutau.

Au fost realizate acţiuni cultural-umanitare pentru elevii cu situaţii precare şi famili de romii sarace

Acţiunile culturale sunt sufletul evenimentelor organizate Sunt multe cazuri triste, dar sunt şi lucruri frumoase” Scopul este atât ameliorarea stării psihologice a vârstnicilor singuri şi vulnerabili, cât şi a copiilor cu probleme sociale sau materiale, prin diverse activităţi distractive şi creative, precum şi îmbunătăţirea calităţii vieţii acestora. Totodată dorim să constientizam şi publicul larg de faptul că aceste categorii sociale au nevoie de implicarea noastră, a celor în putere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *