Shadow

Nu Confundaţi Jurnaliştii Profesionişti Cu Tiriplicii Rataţi, Fără Școală Care se Poreclesc Ziarişti!

De unde le venea gurilor știrbe această incredibilă forță de avarie? Cum de transformau ele în două clipe un om într-o hidoasă epavă umană?

Nu confundaţi jurnaliştii profesionişti cu tiriplicii rataţi, fără şcoală care se poreclesc ziarişti, fie pe facebook, fie prin viu grai, în diverse acţiuni

Unii, care se recomandă drept „ziarişti“ se comporta ca ultimii vagabonzi!

Și veți vedea de ce am ajuns la această concluzie zdrobitoare. Asta înainte să urlați că “cine plm e Spanac ăsta, ‘tu-l în gură de cretin?“

Asta ca să nu moară de foame scriind texte pe care nu i le citește nimeni, căzut în dizgrație, după ce, foști colegi, l-au parasit pe ratat și îl scuipa pentru tradare.

Scriu aceste rânduri provocat de niște reacții publicate pe facebook de Adi Pana, libidinosu.

Recentul articol publicat de un acest jegos, care se jura ca nu ma vazut in viata lui, ca nu a fost in aceeasi redactie cu mine la tv Etalon.

Prin asta acest individ arata ca are un caracter infect o lichea, sifonar si mincinos. Apropo, daca individul zice ca nu ma cunoaste, atunci de unde stie de mine? Intreb si eu pentru prieteni.

Stiti vorb aia : “Se jura ca nu fura si l-am prins cu rata-n gura”.

Am martori ca prin toate redactiile pe unde a fost, toti iau dat un sut in buciile jegoase, care miros a prost. Scoate pe gâtlejul lui numai strigăte isterice, minciuni si are multa nesimtire si e pe deasupra si necinstit.

Fără nici o îndoială iubirea vrăjmașilor e una dintre cele mai grele poruncii. Perversitatea lui este o epilepsie care se activeaza ca hameiul din berea pe care o consuma zi de zi, non-stop.

Adrian Pana îşi foloseste cavitatea bucală şi pentru vorbit, dar mai ales erotic cand cu stanga, cand cu dreapta. Este si urât ca un curcan depresiv, se crede deştept ca spuma berii.

Lăs-o mai moale cu delirul si respiraţia ta libidinoasă, care aminteşte de adierea suavă a maşinii de la salubritate.

Onanistu cand se imbata si o face des face pisu, si pe el si pe boschetii pe unde adoarmea cand se imbata ca un porc.

Cred că a venit momentul să clarific povestea asta. Imi aduc aminte ca odată Adrian Pana ma ruga sa-i cumpar tigari si bautura. Se lauda ca el e prieten cu romii.

Monşer, eşti idiot! Ce ai cu mine, doar am fost colegi?

Broasca raioasa a scris multe despre mine.

Eu am scris acum doar putin, nu am vrut sa-mi consum timpul pretios pentru o poveste mai detaliata despre acest personaj.

Daca nu ma cunosti, atunci mai ia o halba de la cei care iti platesc zilnic halbele sa scrii despre mine si despre alti politicieni cu valoare din acest judet.

Daca nu eram valoros, sigur nu scriai nimic de mine. ATAT. Stop. Eu chiar am treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *